Stijn Kelchtermans is een industrieel ingenieur chemie uit Houthalen-Helchteren.
Hij startte zijn loopbaan als process engineer bij het ingenieursbureau Temco (nu Ecophos Industrial Services). Hier werkte hij mee aan het procesontwerp van greenfield projecten in de fosfaatindustrie. Na twee jaar groeide hij door tot lead process engineer en was hij verantwoordelijk voor de ontwerpberekeningen (P&ID’s, equipment, etc.), het opstellen van prijsaanvragen, het vergelijken van offertes, het opstellen van operating manuals en het opstarten van de installaties.
Gelijktijdig was hij hier actief als project engineer en had hij de leiding over het ontwerp en de installatie van een nieuwe productielijn in een eigen productie-eenheid van de Ecophos groep. In deze functie had hij de leiding over de algemene engineering. Het was door deze opdracht dat hij merkte dat zijn interesse vooral ligt in het leiden van projecten van A tot Z.
Momenteel is hij werkzaam bij Newpoint Professionals als project manager voor multidisciplinaire projecten. Hij maakte de overstap naar Newpoint Professionals omwille van hun missie en hun visie op gebied van project management.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu