Raf is een ervaren afdelingsverantwoordelijke met een sterke projectachtergrond. Hij beschouwt project en people management als een vak. Een goede theoretische basis laat hem toe zijn ervaring op een efficiënte en pragmatische manier in te zetten. Deze visie laat hem toe zich snel in te werken in nieuwe situaties en nieuw verworven inzichten gemakkelijk praktisch toe te passen. Nieuwe structuren en werkmethoden worden stap voor stap op een conflictvrije manier geïmplementeerd.

Raf heeft enkele succesvolle jaren als project manager achter de rug. Na een eerste ervaring in de IT werd Raf projectleider in de machinebouw bij Microstep Benelux en als Systems engineer in projecten rond automatisatie in de logistiek bij Intrion. Raf voerde projecten uit in de staalindustrie, scheepsbouw en heeft ook onder andere gezorgd voor een nieuwe krattenwasinstallatie voor Euro Pool System aan de Mechelse Veilingen in Sint-Katelijne-Waver. Een bijzonder succesvol project.

Raf heeft er nadien voor gekozen om zich verder te ontwikkelen als people manager. Een functie als regioverantwoordelijke bij Kone en later ook als afdelingsverantwoordelijke bij Mourik zat hem als gegoten.

Samen met Newpoint Professionals engageert Raf zich als projectleider voor multidisciplinaire projecten.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu