Karel Palmers is een industrieel ingenieur milieukunde uit Zonhoven.

In 2006 startte zijn loopbaan bij Metis als adjunct-projectleider voor de uitvoering van lucht- en waterzuiveringsinstallaties. Later werd hij binnen Group-Benvitec verantwoordelijk voor de opstart en verdere uitbouw van de sprinklerafdeling bij Benvitec Industrial Services.

In 2011 nam hij de keuze om als project engineer piping & mechanical te starten bij Engie Fabricom. Na de uitvoering van een uitbreiding op Celanese, een ombouw van een productielijn bij DAF Trucks en een ombouw van hydraulische persen bij Autoneum werd hij als shutdown manager aangesteld voor de 10 wekelijkse stilstanden op de logerij te Nyrstar Balen.

Sinds 2016 vond hij een nieuwe uitdaging bij Newpoint Professionals als Project Manager voor een internationale klant in Limburg. Hij is er verantwoordelijk voor de HACCP implementatie van een bepaald product en de grotere onderhoudsprojecten.

De stap naar Newpoint Professionals heeft hij gezet door de goede ondersteuning en interne projectmanagement opleidingen zodat hij zich steeds verder professioneel kan ontwikkelen.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu