Johan Bastiaens

Zaakvoerder

Johan is een industrieel ingenieur uit Tongeren. Hij heeft als freelance Project Manager gewerkt in de industrie en is nu één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Guy Mentens

Zaakvoerder

Guy Mentens heeft een lange carrière achter de rug als hoofd van onderhoud en engineering binnen de zink- en koperfabrieken van Umicore en Nyrstar. Hij is één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Raf Vaes

Account Manager

Raf werkte 13 jaar als afdelingsverantwoordelijke en projectmanager in de machinebouw, logistiek, chemie en voedselindustrie. Na enkele opdrachten als projectmanager voor Newpoint Professionals maakte Raf begin 2020 de overstap naar account manager binnen het team van Newpoint Professionals en Cartesio.

Corina Van Asten

Account Manager

Corina werkt als Account Manager voor Newpoint Professionals en ze heeft als doel om de juiste mensen te matchen met de juiste job. Ze heeft genoten van een bachelor chemie en heeft bijkomende cursus loopbaanbegeleiding gevolgd.

Katja Duchateau

Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Newpoint Professionals. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Kirsten Smets

Payroll & Opleidingsverantwoordelijke

Kirsten behaalde een bachelordiploma in Business Economics en een Masterdiploma in International Business, Strategy & Innovation en werkt als Payroll & Opleidingsverantwoordelijke bij Newpoint Professionals.

Marijn Wevers

Project Manager

Als industrieel ingenieur startte Marijn Wevers zijn loopbaan als project engineer. Al snel groeide hij door tot lead engineer. Momenteel werkt hij voor Newpoint Professionals als Project Manager voor multidisciplinaire projecten.

Stijn Kelchtermans

Project Manager

Stijn Kelchtermans is een Industrieel Ingenieur Chemie uit Houthalen-Helchteren. Hij startte zijn loopbaan als Process Engineer en werkte als Project Engineer. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Karel Palmers

Project Manager

Karel Palmers is een industrieel ingenieur milieukunde uit Zonhoven. Hij startte zijn loopbaan als Adjunct-Projectleider en werkte als Project Engineer. Momenteel werkt hij als Project Manager in multidisciplinaire projecten.

Stijn Goor

Project Manager

Stijn Goor is van opleiding bio-ingenieur en bouwde een ruime ervaring op als projectingenieur binnen de Farmaceutische industrie. Na 10 jaar zet hij bij Newpoint Professionals de stap naar Project Management en wil hij zich verder ontwikkelen in nieuwe industrieën.

Gert-Jan Gras

Project Manager

Gert-Jan Gras is een Industrieel Ingenieur chemische procestechnologie. Hij startte zijn loopbaan als Project Engineer in revamp & grassroot projecten in de Oil&Gas sector. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Dave Claes

Project Manager

Dave heeft van een Master opleiding Design genoten. Na zijn studies is hij gestart als design engineer in de automobiel sector.

Dirk Keirsmaekers

Project Manager

Dirk heeft meer dan 30 jaar ervaring met projecten binnen de (petro)chemische nijverheid en werkt sinds november 2020 bij Newpoint Professionals als Project Manager.

Matthias De Vocht

2D/3D Piping Designer

Sinds februari 2021 werkt Matthias bij Newpoint Professionals als 2D/3D Piping Designer.

Kenny Vandegaer

Engineer Machinebouw

Kenny werkt sinds begin 2020 als Engineer Machinebouw bij Newpoint Professionals.

Els Helsen

E&I Design Engineer

Els Helsen is in januari 2021 gestart als E&I Design Engineer bij Newpoint Professionals.

Jeroen Haarler

Manufacturing Engineer

Jeroen is van opleiding burgerlijk ingenieur mechanica en heeft ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Sinds maart 2021 werkt hij voor Newpoint Professionals als manufacturing engineer.

Alain Vangansbeke

Adviseur grondverwerving

Vandaag zet Alain zich met volle enthousiasme in als Adviseur grondverwerving bij Newpoint Professionals.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu