Johan Bastiaens

Zaakvoerder

Johan is een industrieel ingenieur uit Tongeren. Hij heeft als freelance Project Manager gewerkt in de industrie en is nu één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Guy Mentens

Zaakvoerder

Guy Mentens heeft een lange carrière achter de rug als hoofd van onderhoud en engineering binnen de zink- en koperfabrieken van Umicore en Nyrstar. Hij is één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Raf Vaes

Account Manager

Raf werkte 13 jaar als afdelingsverantwoordelijke en projectmanager in de machinebouw, logistiek, chemie en voedselindustrie. Na enkele opdrachten als projectmanager voor Newpoint Professionals maakte Raf begin 2020 de overstap naar account manager binnen het team van Newpoint Professionals en Cartesio.

Corina Van Asten

Account Manager

Corina werkt als Account Manager voor Newpoint Professionals en ze heeft als doel om de juiste mensen te matchen met de juiste job. Ze heeft genoten van een bachelor chemie en heeft bijkomende cursus loopbaanbegeleiding gevolgd.

Ine Truijen

Account Manager

Ine Truijen is industrieel ingenieur chemie en begon haar carrière binnen een R&D omgeving. Daarna was ze verantwoordelijk voor alle natchemische processen bij Soland Solar en werd ze project manager bij Sirris. Als Account Manager zet ze haar schouders onder de verdere groei van Newpoint Professionals. 

Katja Duchateau

Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Newpoint Professionals. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Kirsten Smets

Payroll & Opleidingsverantwoordelijke

Kirsten behaalde een bachelordiploma in Business Economics en een Masterdiploma in International Business, Strategy & Innovation en werkt als Payroll & Opleidingsverantwoordelijke bij Newpoint Professionals.

Marijn Wevers

Project Manager

Als industrieel ingenieur startte Marijn Wevers zijn loopbaan als project engineer. Al snel groeide hij door tot lead engineer. Momenteel werkt hij voor Newpoint Professionals als Project Manager voor multidisciplinaire projecten.

Stijn Kelchtermans

Project Manager

Stijn Kelchtermans is een Industrieel Ingenieur Chemie uit Houthalen-Helchteren. Hij startte zijn loopbaan als Process Engineer en werkte als Project Engineer. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Karel Palmers

Project Manager

Karel Palmers is een industrieel ingenieur milieukunde uit Zonhoven. Hij startte zijn loopbaan als Adjunct-Projectleider en werkte als Project Engineer. Momenteel werkt hij als Project Manager in multidisciplinaire projecten.

Stijn Goor

Project Manager

Stijn Goor is van opleiding bio-ingenieur en bouwde een ruime ervaring op als projectingenieur binnen de Farmaceutische industrie. Na 10 jaar zet hij bij Newpoint Professionals de stap naar Project Management en wil hij zich verder ontwikkelen in nieuwe industrieën.

Gert-Jan Gras

Project Manager

Gert-Jan Gras is een Industrieel Ingenieur chemische procestechnologie. Hij startte zijn loopbaan als Project Engineer in revamp & grassroot projecten in de Oil&Gas sector. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Kenny Vandegaer

Engineer Machinebouw

Kenny werkt sinds begin 2020 als Engineer Machinebouw bij Newpoint Professionals.

Els Helsen

E&I Design Engineer

Els Helsen is in januari 2021 gestart als E&I Design Engineer bij Newpoint Professionals.

Alain Vangansbeke

Netbeheerder Riolering

Vandaag zet Alain zich met volle enthousiasme in als Netbeheerder Riolering bij Newpoint Professionals.

Marc De Lange

Project Manager

Marc is van opleiding burgerlijk ingenieur en werkte 35 jaar in de petrochemische sector, de laatste jaren als improvement manager. Hij werkt sedert april bij Newpoint Professionals als project manager. 

André Claessen

Project Manager

André is een ervaren industrieel ingenieur die een passie heeft voor het continue verbeteren van zowel productie-en onderhoudsprocessen en -afdelingen. 

Johan Tielens

Project Manager

Johan heeft na zijn opleiding industrieel ingenieur elektromechanica in verschillende sectoren ervaring opgedaan, waaronder de automotive en heating sector, en wil zich verder blijven ontwikkelen in project management.
Sinds augustus 2021 is Johan actief bij Newpoint Professionals als Project Manager.

Mehmet Bulut

Quality promotor

Mehmet heeft een diploma Elektromechanica - Onderhoudstechnologie op zak en heeft reeds waardevolle praktische ervaring opgedaan in het vak. Gemotiveerd startte hij als Quality Promotor binnen het team van Newpoint professionals!

Brecht Vannueten

Process Engineer

Brecht heeft ervaring in de staalproductie als Projectbeheerder en Operation Project Lead. Met zijn bachelor in de chemische technologie en een master in de economie en management is hij van alle markten thuis. In november 2021 startte hij als Process Engineer bij ons.

Toon Matheve

E&I designer

Toon heeft reeds 22 jaar ervaring opgedaan in het vakgebied E&I voordat hij bij ons van start ging. Hij is een expert in het ontwerpen van elektrische schakelkasten en een waardevolle aanwinst als E&I designer binnen ons team!

Gunther Vanden Eynde

Project manager

Gunther heeft na zijn opleiding Industriële wetenschappen en Technologie verschillende internationale ervaringen opgedaan en wil zich verder blijven ontwikkelen in project management. Na 20 jaar ervaring als project engineer, is hij sinds maart 2022 actief bij Newpoint Professionals als Project Manager. Met zijn senioriteit en expertise is hij een waardevolle aanvulling in het team! 

Patrick Ulenaers

Project manager

Patrick Ulenaers is in november 2021 gestart als Project manager bij Newpoint Professionals. Doorheen zijn loopbaan heeft Patrick verschillende praktische ervaringen kunnen opdoen in de elektrotechniek en bouwsector. Zo werkte hij reeds als technisch project manager, projectleider elektrotechniek en interieurbouw. Hij is werkelijk een echte vakkundige in alle facetten in de bouwwereld.

Jelle Bosmans

Recruiter

Jelle behaalde een professionele bachelor in autotechnologie. Hij heeft reeds ervaring opgedaan als consultant, voornamelijk in mechanical design. Als Recruiter bij Newpoint Professionals doet hij niets liever dan gedreven mensen te laten groeien en mee op zoek te gaan naar de ideale match tussen engineer en opdracht.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu