Johan Bastiaens

Zaakvoerder

Johan is een industrieel ingenieur uit Tongeren. Hij heeft als freelance Project Manager gewerkt in de industrie en is nu één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Guy Mentens

Zaakvoerder

Guy Mentens heeft een lange carrière achter de rug als hoofd van onderhoud en engineering binnen de zink- en koperfabrieken van Umicore en Nyrstar. Hij is één van de twee zaakvoerders van Newpoint Professionals.

Ine Truijen

Operationeel Manager

Ine Truijen is industrieel ingenieur chemie en begon haar carrière binnen een R&D omgeving. Daarna was ze verantwoordelijk voor alle natchemische processen bij Soland Solar en werd ze project manager bij Sirris. Als Operationeel Manager zet ze haar schouders onder de verdere groei van Newpoint Professionals. 

Katja Duchateau

Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Newpoint Professionals. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Nathalie Mentens

Manager Interne Projecten

Nathalie startte bij Newpoint Professionals als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator. Vandaag beheert ze de interne projecten en is ze bezig het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Marijn Wevers

Project Manager

Als industrieel ingenieur startte Marijn Wevers zijn loopbaan als project engineer. Al snel groeide hij door tot lead engineer. Momenteel werkt hij voor Newpoint Professionals als Project Manager voor multidisciplinaire projecten.

Stijn Kelchtermans

Project Manager

Stijn Kelchtermans is een Industrieel Ingenieur Chemie uit Houthalen-Helchteren. Hij startte zijn loopbaan als Process Engineer en werkte als Project Engineer. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Karel Palmers

Project Manager

Karel Palmers is een industrieel ingenieur milieukunde uit Zonhoven. Hij startte zijn loopbaan als Adjunct-Projectleider en werkte als Project Engineer. Momenteel werkt hij als Project Manager in multidisciplinaire projecten.

Raf Vaes

Project Manager

Raf is een ervaren afdelingsverantwoordelijke met een sterke projectachtergrond. Hij beschouwt project en people management als een vak. Samen met Newpoint Professionals engageert Raf zich als projectleider voor multidisciplinaire projecten.

Stijn Goor

Project Manager

Stijn Goor is van opleiding bio-ingenieur en bouwde een ruime ervaring op als projectingenieur binnen de Farmaceutische industrie. Na 10 jaar zet hij bij Newpoint Professionals de stap naar Project Management en wil hij zich verder ontwikkelen in nieuwe industrieën.

Gert-Jan Gras

Project Manager

Gert-Jan Gras is een Industrieel Ingenieur chemische procestechnologie. Hij startte zijn loopbaan als Project Engineer in revamp & grassroot projecten in de Oil&Gas sector. Zijn interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten.

Evelien Jossels

Project Manager

Evelien is een industrieel ingenieur chemie. Ze startte haar loopbaan als proces ingenieur in de fosfaatindustrie. Na 6 jaar zet ze de stap naar project ingenieur in de farmaceutische sector. Haar interesse gaat vooral uit naar Project Management in multidisciplinaire projecten. 

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu