Topscore examen IPMA-D Certificering

Onlangs reikten we certificaten uit aan de afgestudeerden van ons derde opleidingstraject “Kerncompetenties Project Management” en ondertussen lopen de inschrijvingen voor de 5de en de 6de editie van deze avondopleiding al binnen.

Topscore examen IPMA-D Certificering

Die opleiding biedt niet alleen een brede, robuuste kennis van het vakgebied Project Management, maar stoomt de cursisten ook klaar voor het behalen van het IPMA-D certificaat.
Dat zette ons aan het denken…

IPMA staat voor “International Project Management Association”. Dit is de overkoepelende organisatie van nationale brancheverenigingen voor projectmanagers. IPMA kent verenigingen in 59 landen en heeft meer dan 50.000 leden. IPMA heeft de “International Competence Baseline” ontwikkeld waarin staat beschreven waaraan een projectmanager moet voldoen, onderverdeeld in vier niveaus. Deze organisatie stelt de eisen voor de IPMA-certificeringen.

Hoe goed doen “onze” cursisten het ten opzicht van de andere deelnemers aan het examen? Jaarlijks krijgt IPMA Certificering in Nederland zo’n 1000 kandidaten over de vloer om het IPMA-D certificaat te behalen. En wat blijkt… In 2016 behaalden onze cursisten een slagingspercentage van 100%, terwijl het gemiddelde van alle cursisten samen op 85% ligt.

Nog straffer: één van onze eigen medewerkers behaalde de hoogste score (9.4/10) van alle examens, die in 2016 in het Nederlands afgelegd werden. Bij deze nog eens een hele dikke proficiat, Vera!

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu