Newpoint Professionals ontvangt PMI Belgium op Corda Campus

Op 8 september organiseert Newpoint Professionals een PMI – Chapter Event met als thema: Project Management in engineering versus IT. We verwachten 200 professionals uit verschillende sectoren op dit event. Het belooft een boeiende avond te worden.

We beginnen met een uiteenzetting door Dimitri Wouters, Technology and Engineering Manager bij INEOS Tessenderlo. Sinds de oprichting in 1998 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke chemieconcerns ter wereld. Het telt wereldwijd 73 fabrieken en ongeveer 16 000 directe medewerkers. Dit niet-beursgenoteerd bedrijf groeit door acquisities en investeringen in de groei van bestaande installaties. Benieuwd hoe het bedrijf de technieken van Project Management aanwendde om de uitvoeringstermijn voor investeringsprojecten te halveren? Dimitri Wouters geeft een inspirerende toelichting.

Na de keynote presenteren we u vier experts uit beide sectoren, die samen met u op zoek gaan naar de verschillen en gelijkenissen op het vlak van projectmanagement in engineering en IT.  Op een interactieve manier gaan ze de discussie met elkaar en met het publiek aan.

 

 

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • 18h30: Verwelkoming met broodjes
  • 19h30: Start chapter event
  • 20h00: Keynote speech – Dimitri Wouters
  • 20h30: Panelgesprek
  • 21h30: Netwerkmoment

Inschrijven voor het evenement kan via de website van PMI Belgium en is gratis voor leden. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu