Voordelen

Volledig op maat 

We maken gebruik van de procedures, tools en templates van uw organisatie om de opleiding te laten aansluiten op de werkervaring van de Project Manager.

Locatie naar keuze

De opleiding gaat door in onze volledig uitgeruste opleidingslokalen. Of in uw bedrijf, zodat uw Project Managers minimaal tijd verliezen aan verplaatsingen.

Voordelig opleiden 

We maken gebruik van een voordelige in company formule, waardoor je geen inschrijvingsgeld per persoon betaald, maar een forfait-prijs voor de lesgever.

Flexibel inplannen 

Wij kunnen opleidingen voorzien tijdens de werkuren of op weekdag avonden. Uiteraard wordt ook de datum in overleg bepaald.
 

Enkele mogelijke opleidingen

Project Management Processen

In deze vierdaagse opleiding behandelen we alle vaktechnische competenties of "harde skills" van Project Management. Je leert de 9 PM-processen te beheren: Scope, Tijd, Kost, Kwaliteit, Risico, Communicatie, Organisatie, Resources en Procurement.

Soft skills voor Project Managers

Goed ontwikkelde soft skills zijn essentieel voor een succesvolle Project Manager. In deze driedaagse opleiding leer je hoe je leiding geeft aan een projectteam en wat de sociale vaardigheden zijn die je nodig hebt om een team succesvol te laten samenwerken.

Succesvol starten en plannen van een nieuw project

Hoe start je een nieuw project op? In deze opleiding leer je een projectplan opstellen. Verder bespreken we hoe je het projectwerk inzichtelijk kan maken en structureren. Tenslotte maken we een projectplanning op en leren we aan hoe je dit kan beheren.

MS Project - Basic of Advanced

In deze opleiding verwerf je een diepgaande kennis van Microsoft Project 2013. Gedurende drie namiddagen wordt er op een interactieve manier gewerkt aan het opstellen van een projectplanning voor en door elke deelnemer.

Bekijk alle opleidingen

Connect

Ontvang als eerste informatie over onze Project Management opleidingen, vacatures en nieuwtjes

Main menu