Wat houdt deze functie in?

Je hebt de leiding over de bouw van een nieuwe chemische fabriek regio Antwerpse haven. Je coördineert dit zeer grote project doorheen alle engineering fasen, tot en met constructie en oplevering. Je bent ervoor verantwoordelijk om het project op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogstaand af te leveren.

Je geeft leiding aan het projectteam en je communiceert met de betrokken interne diensten. Je volgt de externe partners op, zoals studiebureaus, leveranciers en aannemers. Je brengt risico’s in kaart en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert aan het management over voortgang, budget, kosten, planning, etc.

Je rapporteert aan Engineering Manager.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur. Je hebt een 15 tot 20 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de chemische industrie. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Projectmanagement, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Je komt terecht in een organisatie waar de focus ligt op professionele ontwikkeling, met een cultuur die dit aanmoedigt. Je krijgt een uitgebreide opleiding op het vlak van Project Management. We begeleiden je naar certificatie als Project Manager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en referentie 423.

Profiel

DiplomaMaster Industrieel Ingenieur
Ervaring Minimum 15 jaar relevante werkervaring

Opdracht

RegioAntwerpse haven
SectorChemische sector
Referentie423

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenContract van onbepaalde duur, vaste verloning, bedrijfswagen en andere extralegale voordelen