Wat houdt deze functie in?

Je hebt de leiding over een aantal multidisciplinaire investeringsprojecten bij onze klant, een internationaal chemisch productiebedrijf in de regio van Beveren.

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor :

  • het ontwerp, de opvolging, coördinatie en oplevering van de goedgekeurde projecten in samenwerking met het projectteam
  • het projectplan inclusief bepaling van scope en vereisten.
  • het budget en de planning
  • de communicatie binnen de organisatie en het beheer van de projectrisico’s.
  • de veiligheidsaspecten binnen jouw organisatie.
  • Je rapporteert aan de engineering manager over de voortgang, kosten, planning, etc.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur. Je hebt een 3-5 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de chemische industrie. Je hebt minimum 3-5 jaar technische kennis en proceservaring opgedaan in de chemische industrie. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Project Management, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Project Manager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie.

Profiel

DiplomaMaster
Ervaring3-5 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de chemische industrie

Opdracht

RegioAntwerpen
Referentie233
SectorChemie

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenAantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals wagen, gsm,...