Wat houdt deze functie in?

Je krijgt de dagelijkse leiding over één of meerdere multidisciplinaire engineering projecten in de industrie bij onze klant, een internationaal petrochemisch bedrijf in de Antwerpse Haven.

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor :

  • het tijdig, binnen budget en kwalitatief hoogstaand afleveren van jouw projecten
  • het projectplan inclusief bepaling van scope en vereisten in overleg met je stakeholders
  • het ontwerp, de opvolging, coördinatie en oplevering van jouw projecten
  • de communicatie binnen de organisatie en het beheer van de projectrisico’s.
  • de veiligheidsaspecten binnen jouw organisatie.
  • Je rapporteert aan de engineering manager over de voortgang, kosten, planning, etc.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. Je kan 3-5 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de industrie of engineering sector voorleggen. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Project Management, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Via onze Train and Hire formule bieden wij je in eerste instantie een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen. Na een vooraf bepaalde periode maak je de overgang naar de klant.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en referentie 477.

Profiel

DiplomaMasterdiploma in engineering
Ervaring Minimaal 3 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de industrie

Opdracht

RegioAntwerpse Haven
SectorPetrochemie
Referentie477

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenExtralegale voordelen