Wat houdt deze functie in?

Je hebt de leiding over een groot capex investeringsproject bij onze klant, een internationaal chemisch productiebedrijf met meerdere vestigingen in Europa en wereldwijd. Dit specifieke project zal zich situeren in de vestiging te Eijsden in Nederlands Limburg.

  • Je hebt de leiding over de bouw van een nieuwe chemische fabriek regio Kempen.
  • Je coördineert dit zeer grote project doorheen alle engineering fasen, tot en met constructie en oplevering.
  • Je bent ervoor verantwoordelijk om het project op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogstaand af te leveren.
  • Je geeft leiding aan het projectteam en je communiceert met de betrokken interne diensten.
  • Je volgt de externe partners op, zoals studiebureaus, leveranciers en aannemers.
  • Je brengt risico’s in kaart en bewaakt de kwaliteit en de veiligheid.
  • Je rapporteert aan het management over voortgang, budget, kosten, planning, etc.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimum 5 à 10 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de Chemische industrie waarvan meerdere projecten met een budget van minstens 3 Mio€. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer en durft dingen kritisch te bekijken. Je hebt een echte hands-on mentaliteit en werkt zeer graag in een vlakke  hiërarchische structuur met een zeer open communicatie cultuur.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Project Management, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Project Manager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en de referentie 499.

Profiel

DiplomaMaster diploma als Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Elektromechanica
ErvaringMinimum 10 jaar relevante werkervaring, waarvan 5 jaar project management ervaring

Opdracht

RegioEijsden
Referentie499

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenAantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen