De functie

Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in kunststofproducten voor de automotive in Limburg, zijn we op dit moment op zoek naar een Project Engineer.

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de planning en het managen van nieuwe projecten. Je voert technische discussies met de klant en bewaakt de project milestones. Je geeft technische input bij het opstellen van offertes en je zorgt ook voor de finetuning en het reviewen van de mold designs die de leverancier aanlevert.

Je staat als Project Engineer in voor de bestellingen, rekening houdend met het projectbudget en je zorgt ervoor dat de projecten voldoen aan de eisen van de klant. Ook ben je verantwoordelijk voor het reviewen van de resultaten (lead time, kwaliteit en budget)  in samenwerking met de account manager. Hierbij neem je de leiding over een projectteam en zorg je voor de dagdagelijkse opvolging.

Jouw competenties

We zijn voor deze functie op zoek naar iemand met een masterdiploma Industriële Wetenschappen, aangevuld met relevante ervaring binnen injection molding. Je hebt een goede kennis van ondermeer CAD, 8D, APQP en PPAP. Je spreekt, naast het Nederlands, ook zeer goed Engels.

Voor deze functie zoeken we een gemotiveerd persoon, die graag in teamverband werkt. Je neemt graag verantwoordelijkheden op en je leidt graag een team.

Ons engagement

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en de referentie 473.

Profiel

DiplomaMaster in engineering
ErvaringMinimaal 3 jaar relevante werkervaring

Opdracht

RegioKempen
Referentie473
SectorAutomotive

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenAantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen.