Wat houdt deze functie in?

Als Project Engineer ben je in deze functie verantwoordelijk voor de coördinatie, opvolging en oplevering van projecten bij onze klant, een bedrijf in de Antwerpse haven.

Tijdens de ontwerp-, uitvoerings- en opleveringsfase zorg je voor een multidisciplinaire samenwerking om te komen tot een optimale oplevering van het project.

Je realiseert zelfstandig (kleinere) projecten en werkt soms samen met een senior projectleider voor grote projecten.

Als Project Engineer zorg je voor de multidisciplinaire opvolging, coördinatie en controle van de technische studies en zorg je ervoor dat de definitieve plannen en ontwerpen klaar zijn, zodat het project in uitvoering kan gaan. Je houdt nauwkeurig de timing en het budget in het oog. Ook zorg je voor het technisch en administratief luik van het bestek en zorg je ervoor dat de veiligheid en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Je zorgt voor de coördinatie van de verschillende betrokken partijen (onderaannemers, interne diensten, ...) wat betreft de taakverdeling, timing en opvolging van hun werkzaamheden tot en met de oplevering van het project.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken we iemand met een Masterdiploma binnen Industriële Wetenschappen, gecombineerd met een vijftal jaar relevante werkervaring. We zoeken een resultaat- en kwaliteitsgericht persoon met een goed technisch inzicht. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt graag zelfstandig alsook in team.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

 Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

 Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie, met als referentie 449.

Profiel

DiplomaMaster-diploma als Industrieel Ingenieur
Ervaring Minimum 5 jaar technische kennis en ervaring in de industrie

Opdracht

RegioAntwerpse haven
Referentie449

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenVaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen