De functie

Als Project Engineer  heb je de leiding over een aantal multidisciplinaire investerings/verbeteringsprojecten bij onze klant, een internationaal chemisch productiebedrijf in de Limburgse Kempen.

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor:

  • het ontwerp, de opvolging, coördinatie en oplevering van de goedgekeurde projecten
  • het projectplan inclusief bepaling van scope en vereisten
  • het budget en de planning
  • de communicatie binnen de organisatie en het beheer van de projectrisico’s
  • de veiligheidsaspecten binnen jouw organisatie/projecten

    Je rapporteert aan de Engineering Manager.

Jouw competenties

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur. Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de chemische industrie. Hierbij heb je een brede technische kennis en proceservaring opgedaan. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer, kan leidinggeven, durft dingen kritisch te bekijken en hebt een echte hands-on werkmentaliteit. Je bezit een gezonde ambitie en staat open voor een groeitraject binnen de organisatie van onze klant.   

Je hebt daarnaast de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Project Management  en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Ons engagement

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en de referentie 474.

Profiel

DiplomaMaster
Ervaring 3 tot 5 jaar (in chemische industrie)

Opdracht

RegioKempen
Referentie474
SectorChemie

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenWagen, GSM, etc.