Wat houdt deze functie in?

Als Project Engineer kom je terecht bij internationale klant in Limburg, een productiebedrijf gespecialiseerd in automotive.

  • Je fungeert als contactpersoon voor grote projecten en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project.
  • Je zorgt tijdens het project voor afstemming met de technische experts/proceseigenaars, onderhoud en quality.
  • Je bent de beheerder en contactpersoon voor een of meerdere specifieke procestechnologieën.
  • Je ontwikkelt materiaalspecificaties met als doel efficiëntie te maximaliseren, "rejects" te elimineren en werken in een veilige omgeving die voldoet aan legale en interne voorschriften.
  • Je beheert het budget, technische inhoud, operationele kosten en timing.
  • Je raadpleegt en integreert stakeholder input en rapporteert de projectstatus aan het plant management team.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma In elektromechanica. en minimum 2 jaar ervaring als projectverantwoordelijke in de automotive industrie.Je hebt ervaring met productieprocessen en methodologieë en kennis van DFSS of bent bereid hiervoor een opleiding te volgen.

Je bent creatief, ondernemend en probleemoplossend ingesteld.Je bent een teamplayer met goede communicatie in Nederlands en Engels, basiskennis van Duits en Frans. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Projectmanagement, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Project Manager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en de referentie 307.

Profiel

DiplomaMaster diploma als Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Elektromechanica
Ervaring2 tot 10 jaar relevante werkervaring

Opdracht

RegioLimburg
Referentie307

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenAantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen