Wat houdt deze functie in?

Als Program Manager Automotive heb je de leiding over een aantal projecten bij onze klant, een internationale automotive supplier in Limburg.

Als Program Manager ben je verantwoordelijk voor:

  • de organisatie en uitvoering van het nieuwe programma
  • het program budget
  • het beheer van de scope van het programma
  • de leiding en aansturing van het projectteam
  • de planning en deadlines in overleg met de klant
  • de tooling, investerings- en ontwikkelingskosten conform het goedgekeurde program budget.
  • de communicatie binnen de organisatie en het beheer van de projectrisico’s.

Je maakt hiervoor regelmatig dienstreizen binnen Europa.

Je rapporteert aan Head Program Management.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur. Je hebt een 5 jaar ervaring als Program Manager in de automotive supplier business . Kennis van project management methodieken is een pluspunt. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Project Management, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en referentie 467.

Profiel

DiplomaMaster
Ervaring 5 jaar ervaring in program management in Automotive Supplier Business

Opdracht

RegioLimburg
Referentie467

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenWagen, GSM, etc.