Wat houdt deze functie in?

Voor een wereldleider in de chemische sector voor het tijdelijk opslaan en transporteren van allerlei chemische stoffen zijn we op zoek naar een gedreven Project Manager. In deze functie heb je de leiding over een aantal multidisciplinaire investeringsprojecten.

Deze projecten hebben als doel de huidige installaties te optimaliseren, te onderhouden of uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld zijn: plaatsing van nieuwe equipment, vervanging van oude installaties of aanpassingen aan bestaande installaties.

Belangrijkste taken voor een Projectmanager zijn:

  • Veiligheid en kwaliteit bewaken doorheen het hele project vanaf design tot en met oplevering
  • Beheersen en bewaken van de scope
  • Planning opmaken en opvolgen
  • Kostenschatting en opvolging
  • Beheersing van het gate design principe doorheen de verschillende fases van de projecten
  • Aansturen van het project team, aannemers en studiebureaus

Je bent de spilfiguur tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf en je communiceert met de betrokken interne diensten. Je rapporteert direct aan de Teammanager Engineering.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur. Je hebt minimum 5 jaar technische kennis en ervaring opgedaan in de chemische industrie met een goede basiskennis op het vlak van mechanica, E&I, processen en piping. Je hebt ook een eerste ervaring in projectmatig werken. Je kan zelfstandig functioneren,  bent een echte teamplayer, neemt verantwoordelijkheid en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Projectmanagement, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en referentie 430.

Profiel

DiplomaMaster Industriële Wetenschappen
Ervaring Minimum 5 jaar relevante werkervaring

Opdracht

RegioAntwerpen
Referentie430

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenMooi pakket aan extralegale voordelen