Wat houdt deze functie in?

Voor onze internationale klant, actief in product development zijn we op zoek naar een gedreven Junior Project Manager. Omwille van de uitbreiding van hun Healthcare divisie zijn ze op zoek naar versterking. In deze functie krijg je een aantal projecten toegewezen waarvoor je verantwoordelijk draagt om elk project op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogstaand af te leveren. Je staat is voor het aansturen van de verschillende projectteams, tussentijdse evaluatie alsook het voorstellen en implementeren van corrigerende maatregelen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimum 5 jaar technische kennis en ervaring opgedaan in de industrie waarvan minstens 2 jaar in het leiden van projecten. Je kan zelfstandig functioneren, bent een echte teamplayer, neemt verantwoordelijkheid, durft dingen kritisch te bekijken en je hebt een echte hands-on mentaliteit.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Projectmanagement, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Onze klant biedt je een vast contract aan van onbepaalde duur, aangevuld met een marktconform salaris, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering. Je werkt in een dagshift met flexibele werkuren.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie.

Profiel

DiplomaMaster
ErvaringMinimum 3 jaar ervaring in de industrie of engineering.

Opdracht

RegioLimburg
SectorHealthcare
Referentie454

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
VoordelenVerzekeringen, maaltijdcheques etc.