Wat houdt deze functie in?

Newpoint Professionals is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in Project Management, opleiding en consultancy voor industriële en engineering-projecten.

Om ons opleidingsaanbod te versterken, zijn wij op zoek naar freelance trainers met kennis van projectmanagement in een industriële of engineering-omgeving. Je geeft les in ons open opleidingsaanbod, of in-company trainingen, meestal voor projectmanagers uit de industrie. De opleidingen kunnen ‘s avonds of overdag doorgaan, in Hasselt of bij de klant op locatie. De onderwerpen variëren: scope, budget, planning, risico-management, kwaliteit, communicatie, maar ook soft skills zoals leiderschap, conflicthantering, onderhandeling…

Wie zoeken wij?

Je hebt zelf projecten geleid in de industrie of engineering, zodat je vanuit praktijkervaring kan spreken en kan relateren aan de problemen en vragen die de cursisten in hun dagelijkse werk tegenkomen. Je hebt een grondige kennis van minstens één projectmanagement-methodiek. Certificaten op het vlak van Project Management zijn een sterke troef.

Je bent geboeid door Project Management, je ziet er de meerwaarde van in de dingen op een gestructureerde en professionele manier aan te pakken. Je bent gemotiveerd om je kennis van het vakgebied Project Management uit te dragen en in de praktijk te brengen bij organisaties die daar behoefte aan hebben.

Wat bieden wij?

Newpoint Professionals wil een betrouwbaar opleidingscentrum zijn met een sterke focus op Project Management. Onze docenten kunnen dus zeker zijn van een vaste stroom van opdrachten, altijd gerelateerd aan dezelfde onderwerpen.

Je komt terecht in een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie waar de focus ligt op professionele ontwikkeling. We rekenen op jou om de firma te helpen groeien, jouw bijdrage zal een belangrijk deel uitmaken van dat proces.

Verloning is volgens een dagtarief dat te bespreken is en afhankelijk van je ervaring, accreditatie en inzetbaarheid. Je verplaatsingen worden vergoed volgens een kilometervergoeding.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie.

Profiel

DiplomaMaster Burgerlijk of Industrieel Ingenieur
Ervaring Relevante werkervaring

Opdracht

RegioLimburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant
Referentie192-226

Contract

TypeFreelance