Wat houdt deze functie in?

Newpoint Professionals is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in Project Management, opleiding en consultancy voor industriële en engineering-projecten. Intensieve begeleiding en opleiding van onze Project Managers is één van de pijlers van onze aanpak. Dit gebeurt onder andere door een wekelijkse on-the-job coaching, op locatie bij de Project Manager.

In een coaching sessie van 1,5 tot 2 uur duik je samen met de Project manager diep in zijn projecten, je evalueert zijn aanpak, je bent klankbord, je beantwoordt zijn vragen vanuit je eigen ervaring. Je helpt onze Project Managers met het vertalen naar de praktijk van algemene Project Management-methodieken en best practices. De onderwerpen variëren: scope, budget, planning, risico-management, kwaliteit, communicatie, maar ook soft skills zoals leiderschap, conflicthantering, onderhandeling…

Daarom zijn wij op zoek naar freelance coaches met kennis van projectmanagement in een industriële of engineering-omgeving. Je begeleidt één of meerdere van onze projectmanagers, gedurende enkele uren tot maximaal enkele dagen per week. Dit is dus (voorlopig) geen full-time opdracht.

Wie zoeken wij?

Je hebt zelf projecten geleid in de industrie of engineering, zodat je vanuit praktijkervaring kan spreken en kan relateren aan de problemen en vragen die de cursisten in hun dagelijkse werk tegenkomen. Je hebt een grondige kennis van minstens één projectmanagement-methodiek. Certificaten op het vlak van Project Management zijn een sterke troef.

Je bent geboeid door Project Management, je ziet er de meerwaarde van in de dingen op een gestructureerde en professionele manier aan te pakken. Je bent gemotiveerd om je kennis van het vakgebied Project Management uit te dragen en in de praktijk te brengen bij organisaties die daar behoefte aan hebben.

Wat bieden wij?

Newpoint Professionals wil een betrouwbaar kennis- en opleidingscentrum zijn met een sterke focus op Project Management. Onze docenten en coaches kunnen dus zeker zijn van een vaste stroom van opdrachten, altijd gerelateerd aan dezelfde onderwerpen.

Je komt terecht in een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie waar de focus ligt op professionele ontwikkeling. We rekenen op jou om de firma te helpen groeien, jouw bijdrage zal een belangrijk deel uitmaken van dat proces.

Verloning is volgens een dagtarief dat te bespreken is en afhankelijk van je ervaring, accreditatie en inzetbaarheid. Je verplaatsingen worden vergoed volgens een kilometervergoeding.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie.

Profiel

DiplomaMaster
Ervaring Ervaring in het leiden van projecten in de industrie of engineering

Opdracht

RegioLimburg en Antwerpen
Referentie214-221

Contract

TypeFreelance