Wat houdt deze functie in?

Voor een internationale klant in de chemische sector zijn we op zoek naar een gedreven Electrical Project Manager . In deze functie heb je de leiding over een aantal multidisciplinaire investeringsprojecten van start tot oplevering.

Deze projecten hebben als doel de huidige installaties te optimaliseren, te onderhouden of uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld zijn: plaatsing van nieuwe equipment, vervanging van oude installaties of aanpassingen aan bestaande hoog- , midden- en laagspanningsinstallaties.

Je bepaalt als installatieverantwoordelijke binnen het bedrijf mede het beleid en strategie voor het beheer, onderhoud en uitbreiding aan deze infrastructuur

Je bent ervoor verantwoordelijk om elk project op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogstaand af te leveren. Je volgt de projecten op van begin tot einde, van concept tot indienststelling. Je geeft leiding aan een projectteam en je communiceert met de betrokken interne diensten. Je stuurt ook diverse externe partners aan, zoals studiebureaus, leveranciers en aannemers.

Wie zoeken wij?

Je hebt een master-diploma als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur. Je hebt minimum 10 jaar technische kennis en ervaring opgedaan in de industrie op het vlak van E&I, voornamelijk in HS/MS/LS installaties.  Je hebt ook de nodige ervaring in projectmatig werken. Je kan zelfstandig functioneren,  bent een echte teamplayer, neemt verantwoordelijkheid en durft dingen kritisch te bekijken.

Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen op het vlak van Projectmanagement, en je bent bereid om daar de nodige inspanning voor te leveren. Je bent leergierig en je luistert met een open geest naar feedback en constructieve kritiek.

Wat bieden wij?

Ons doel is om jou verder te helpen groeien op het vlak van Project Management. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarbij je gedreven wordt om je professionele potentieel waar te maken.

Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is wekelijks aanwezig om je te ondersteunen en bij te sturen. De Senior Project Manager werkt mee aan jouw projecten en geeft coaching on-the-job.

Je volgt een opleiding Project Management op weekavonden of in het weekend, ingericht door Newpoint Professionals. Je doet aan zelfstudie om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.Hierbij krijg je ook de kans om deel te nemen aan een certificatie als Projectmanager door een internationaal erkende Project Management organisatie.

Met onze hulp creëer je voor jezelf een uniek carrièrepad naar grote en complexe projecten, wat zal leiden tot vakkennis, autonomie en erkenning.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en contactgegevens naar jobs@newpointprofessionals.be, samen met een korte toelichting van je motivatie en de referentie 460.

Profiel

DiplomaMaster in engineering (elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring
Ervaringminimaal 5 jaar relevante werkervaring

Opdracht

RegioKempen
Referentie460

Contract

TypeVast contract
DuurOnbepaalde duur
Voordeleneen degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen