Waarom kiezen voor deze opleiding?

Projecten en projectmatig werken worden meer en meer toegepast binnen organisaties. Daarom kiezen ook steeds meer bedrijven ervoor om de projectmanagement vaardigheden van hun medewerkers te trainen en te laten certificeren op basis van internationaal erkende standaarden.

Deze opleiding geeft een gedegen theoretische kennis van zowel de ‘harde’, technische als de ‘zachte’, sociale aspecten van het vakgebied projectmanagement. Deze staan beschreven in de International Competence Baseline (ICB 3) van IPMA (International Project Management Association).

Na deze training is de kandidaat klaar voor het IPMA-D theorie-examen. Dit is een externe beoordeling van je kennis van de projectmanagement competenties. Deze kennis en het certificaat bieden je een uitstekende basis om door te groeien in projectmanagement.

 

Inhoud

IPMA bekijkt het vak projectmanagement vanuit de persoonlijke competenties van de projectmanager. De behandelde competenties vind je in de IPMA Eye of Competence:

IPMA-eye-of-competence
IPMA-competences

Het handboek dat we hierbij gebruiken is "Projectmanagement op basis van NCB versie 3". De NCB (Nederlandse Competence Baseline) is de Nederlandstalige versie van de ICB. Dit boekt geeft een nuttig overzicht van de kennis, vaardigheden, ervaringen en houdingen die een projectmanager moet kennen en kunnen toepassen.

Praktisch

  • In company opleidingen kunnen volledig op maat uitgewerkt worden.
  • Wij voorzien meestal drie opleidingsdagen. 
  • Deze opleiding kan ook op avonden georganiseerd worden.
  • Inclusief het boek: Project Management op basis van NCB versie 3 (prijs: 74,50€) 
  • Inclusief of exclusief het certificeringexamen

Kmo-portefeuille

Newpoint Professionals is erkend door de KMO-Portefeuille voor de pijler Opleiding. Bespaar tot 40% door een project in te dienen ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. Meer info: www.kmo-portefeuille.be.

Johan personblockDocent

Johan Bastiaens
Industrieel Ingenieur
Gecertificeerd Project Manager op niveau IPMA-C
Zaakvoerder van Newpoint Professionals

Meer informatie over onze in company opleidingen?

Contacteer ons

Terug naar het overzicht